logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Deventer // Puzzeltocht Deventer
Groepsuitje Deventer

Puzzeltocht Deventer

Puzzeltocht voor een all-in prijs

Op zoek naar een leuke en gezellige puzzeltocht of speurtocht? Deventer is een stad met een rijke cultuur en de ideale plaats voor een puzzeltocht. Uitjes en Eten biedt u deze originele en prikkelende puzzeltochten aan, uiteraard in combinatie met heerlijk eten en drinken.

De mooiste en meest unieke plekjes van Deventer zullen voorbij komen tijdens de puzzeltochten. Een puzzeltocht ouderwets? Bij Uitjes en Eten zeker niet.

Enkele puzzeltochten van Uitjes en Eten; Fotopuzzeltocht Deventer, Wie is de Rat, StadsGamen en GPS Menutocht.Levend Monopoly

Levend Monopoly

Levend Monopoly, de naam zegt het al, de levende variant van het bordspel. Aan de hand van een plattegrond en bijbehorende opdrachten verken je de stad en probeer je straten compleet te maken. Wie is het slimst, en wie kan het beste onderhandelen? Na twee rondes wordt bekend gemaakt welk team het meeste geld heeft verdiend en wie er met de felbegeerde Levend Monopoly Trofee aan de haal gaat.

Vanaf € 32,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Uitje met eten en fotograferen

Foto puzzeltocht / Bikken en Klikken

Een fotopuzzeltocht in combinatie met heerlijk eten en drinken in het gezellige hart van Deventer. Gedurende deze puzzeltocht zullen de verschillende teams diverse klikopdrachten oplossen met behulp van een digitale camera. Tussendoor wordt er lekker gegeten en gedronken in verschillende restaurants. Welk team wint de Bikken en Klikken Trofee?

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Een Wie is de Rat puzzeltocht door Deventer is een ludiek teamspel door de historische binnenstad. Hoe stiekem is de Rat? Lukt het de Rat om zijn team te laten verliezen? List en bedrog en teambuilding vormen de perfecte combinatie voor deze puzzeltocht. Natuurlijk wordt er ook heerlijk gegeten en gedronken.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
GPS tocht Deventer

GPS tocht / Puzzeltocht

Gedurende een GPS tocht nemen de diverse teams het tegen elkaar op met behulp van een GPS en digitale camera. Tijdens de GPS puzzeltocht zult u diverse verrassende opdrachten op moeten lossen in Deventer. Tijdens de route zullen jullie ook lekker eten en drinken in verschillende restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is een nieuwe, unieke en hilarische puzzeltocht van Uitjes en Eten. The Ball heeft een doorsnede van 1.83m en wordt rollend door een stad verplaatst. Tijdens de route voeren de diverse teams verschillende hilarische opdrachten uit. Gedurende de The Ball route kunt u ook genieten van heerlijk eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Stadsgamen Deventer

StadsGamen

Uitdagend, intellectueel en prikkelend. Al deze factoren hebben betrekking op de puzzeltocht StadsGamen in Deventer. Alle teams maken gebruik van SMS, GPS, MP3 speler en een digitale camera. Tussendoor wordt er in diverse restaurants een heerlijk 3 gangenmenu geserveerd.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Deventer is een gezellige stad met vele bezienswaardigheden voor bezoekers van de stad. De vroeger belangrijke handelsstad heeft een historische binnenstad, die nog een Middeleeuwse sfeer heeft, en is bijzonder rijk aan antieke bouwwerken, fraaie oude gevels en schilderachtige straatjes. Ook telt Deventer verschillende parken. Het aan de Ijssel gelegen Worpplantsoen is het oudste standswandelpark van Nederland. Hier kunt u even helemaal ontspannen en tot rust komen tussen de prachtige bomen.

Deventer is een stad met een rijke geschiedenis. Het is een van de vijf oudste steden van Nederland en heeft het oudste stenen huis, het oudste wandelpark en de oudste wetenschappelijke bibliotheek van Nederland.

Naast deze historische feiten is Deventer ook door haar levendigheid enorm geschikt om een leuke en gezellige puzzeltocht te organiseren. Uitjes en Eten helpt u hier graag bij. Er zijn verschillende bedrijfsuitjes mogelijk waarbij de ouderwetse puzzeltocht geheel vernieuwd wordt aangeboden. Een puzzeltocht te voet, op de fiets of per step, het is allemaal mogelijk in Deventer. Tijdens de puzzeltocht worden zeker de vele bezienswaardigheden van Deventer niet vergeten.

Bedrijfsuitjes Deventer

Personeelsuitje Deventer

Bent u op zoek naar een personeelsuitje in Deventer? U bent bij Uitjes en Eten aan het goede adres. Ook kan Uitjes en Eten voor u een geheel verzorgde dag voor u organiseren. Dit betekent dat wij alles voor u regelen, van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering. Uitjes en Eten doet het allemaal.

Groepsuitje Deventer

Deventer heeft een rijke historie en veel verschillende monumenten. Deze elementen maken dat Deventer de perfecte stad is voor een groepsuitje van Uitjes en Eten. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, familieuitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten zal alles uit de kast halen om er samen met u een geweldige en onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Deventer

Zoekt u een groepsuitje of bedrijfsuitje in Deventer? Uitjes en Eten is uw specialist in Deventer. Gedurende een puzzeltocht door Deventer ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Voorbeelden van puzzeltochten in Deventer zijn; The Ball, Bikken en Klikken, Wie is de Rat etc.

GPS tocht Deventer

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om Deventer te ontdekken met een GPS. Dit kan met onze bedrijfsuitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. Onze bedrijfsuitjes en groepsuitjes worden gecombineerd met diverse uitdagende en originele opdrachten. Welk team neemt de GPS Trofee mee naar huis?

Teambuilding Deventer

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn belangrijke onderdelen tijdens de teambuilding programma? van Uitjes en Eten in Amerfoort. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.