logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Deventer // Groepsuitjes
Groepsuitje Deventer

Groepsuitje Deventer

Groepsuitje voor een all-in prijs

Uw groepsuitje Deventer wordt mogelijk gemaakt door Uitjes en Eten. Ontdek zelf hoe mooi de stad Deventer is. Eén van de oudste steden van Nederland. Wij bieden diverse spellen aan voor uw groepsuitje Deventer. Dit kan variëren van een dinerspel in een restaurant tot een speurtocht door de stad. U hoeft zelf niets te ondernemen. Uitjes en Eten verzorgt uw gehele dag. Een spel met tussendoor genieten van een 3 gangendiner. Kijk snel voor ons aanbod en beleef het monumentale Deventer met uw groepsuitje.

Specialist in groepsuitjes

Uitjes en eten is al jaren bedreven in het organiseren van groepsuitjes in Deventer. Ook in vele andere steden van Nederland zijn zij te vinden. Door de stad of op het strand. Alles is mogelijk bij Uitjes en eten. U kunt kiezen voor uitjes met veel activiteit tot uitjes waarbij iedereen binnen zit en een dinerspel speelt. Tijdens de activiteiten wordt er heerlijk gegeten. Wij regelen niet alleen de activiteiten tijdens uw groepsuitje, maar ook de catering. Hierdoor hoeft u nergens meer naar om te kijken. De restaurant worden altijd in overleg met u gekozen.

Wilt u weten of er een groepsuitje voor u tussen zit? Hieronder vindt u een aantal groepsuitjes die wij aanbieden in Deventer. Voor meer Deventerse groepsuitjes klikt u hier.

Levend Stratego in Deventer

Levend Stratego

Levend Stratego is een zinderend stadsspel waarbij je als team samenwerkt en op zoek gaat naar de vlag van de tegenstander. Met Levend Stratego ontdekt u prachtige plekjes in deze stad door middel van vele doe- en denkactiviteiten. Het spel eindigt met winnaars en verliezers, maar nooit in mineur.

Vanaf € 32,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Wie is de Rat is een geheimzinnig bedrijfsuitje. Er is namelijk niemand die weet wie de Rat is. Hoe listig is de ze Rat en lukt het hem om zijn team te laten verliezen. List en bedrog, teambuilding en een heerlijk driegangen menu staan centraal tijdens dit spel.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Uitje met eten en fotograferen

Bikken en Klikken

Een leuke Foto Fun Tour met eten en drinken door Deventer. Tijdens dit groepsuitje lossen jullie in diverse teams de klikopdrachten op met behulp van een digitale camera. Tussendoor wordt er gezamenlijk heerlijk gegeten en gedronken in diverse restaurants. Wie neemt de Bikken en Klikken bokaal mee naar huis?

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
het Weerwolven Dinerspel

Weerwolven Diner

Een enerverend en spannend bedrijfsuitje of groepsuitje in Deventer. Weerwolven Dinerspel is een geraffineerd dinerspel in teamverband. Dit betekent een rollenspel vol met list en bedrog, bluffers, slimheid en plezier.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is het nieuwe, hilarische en unieke bedrijfsuitje van Uitjes en Eten. The Ball is 1.83m in doorsnede en wordt rollend door de stad verplaatst. Gedurende de route worden en diverse hilarische opdrachten uitgevoerd. Tijdens de The Ball route kunt u genieten van lekker eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag

DinerSlag is een strijdlustig teamspel waarbij vele leuke en spannende spelen afgewisseld worden met lekker eten en drinken. Tijdens dit bedrijfsuitje strijden de diverse teams om de DinerSlag Trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Deventer is de uitstekende locatie is voor een groepsuitje. Een groepsuitje als vrijgezellenfeest, familiedag, vriendenuitje of bedrijfsuitje. In Deventer is dit allemaal mogelijk. Laat u verassen en kijk uw ogen uit tijdens de unieke groepsuitjes en bedrijfsuitjes van Uitjes en Eten. Natuurlijk worden de vele bezienswaardigheden van Deventer niet vergeten tijdens uw uitje!

Daarnaast heeft Deventer ook veel te bieden op het gebied van horeca. Aan het plein de Brink bevinden zich veel horecagelegenheden en ook elders in de stad vindt u vele verschillende restaurants, lunchrooms en café´s. Uitjes en Eten organiseert graag een groepsuitje voor u inclusief eten en drinken in een van de gezellige restaurants.

Bedrijfsuitjes Deventer

Personeelsuitje Deventer

Bent u op zoek naar een personeelsuitje in Deventer? U bent bij Uitjes en Eten aan het goede adres. Ook kan Uitjes en Eten voor u een geheel verzorgde dag voor u organiseren. Dit betekent dat wij alles voor u regelen, van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering. Uitjes en Eten doet het allemaal.

Groepsuitje Deventer

Deventer heeft een rijke historie en veel verschillende monumenten. Deze elementen maken dat Deventer de perfecte stad is voor een groepsuitje van Uitjes en Eten. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, familieuitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten zal alles uit de kast halen om er samen met u een geweldige en onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Deventer

Zoekt u een groepsuitje of bedrijfsuitje in Deventer? Uitjes en Eten is uw specialist in Deventer. Gedurende een puzzeltocht door Deventer ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Voorbeelden van puzzeltochten in Deventer zijn; The Ball, Bikken en Klikken, Wie is de Rat etc.

GPS tocht Deventer

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om Deventer te ontdekken met een GPS. Dit kan met onze bedrijfsuitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. Onze bedrijfsuitjes en groepsuitjes worden gecombineerd met diverse uitdagende en originele opdrachten. Welk team neemt de GPS Trofee mee naar huis?

Teambuilding Deventer

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn belangrijke onderdelen tijdens de teambuilding programma? van Uitjes en Eten in Amerfoort. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.